+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Vin & snack

Få jeres egen julegave valgshop - klik HER og se en demoshop!

I sammenstætter selv udvalget af gaver, til det budget, der passer til jer.

Der er ingen produkter, der matcher dette valg.

VÆLG SELV SHOP JULEGAVER/FIRMAJULEGAVER

Med de rigtige kundejulegaver/medarbejderjulegaver kan man øge loyaliteten hos både kunder og personale. Mange får en julegave, som de selv har valgt i en julegave ”Vælg selv” shop. Derfor kan ”Det lille ekstra”, være en lille ekstra gave, som man ikke selv har valgt, men som er valgt af chefen, som en positiv overraskelse oveni. Det er ofte, ”Det lille ekstra”, der gør den store forskel.

Hos Grevegaver bestræber vi os altid på at levere et højt serviceniveau. At rådgive vores kunder om, hvilke produkter der hitter, så kunden bliver klædt på til at udvælge det optimale sortiment til Valggave shoppen.

Gennem de mange år vi har arbejdet i branchen, har vi fået en referenceliste, som vi er meget stolte af. Vi har kunder indenfor rigtig mange brancher, og det har givet viden og erfaring indenfor kundejulegaver/firmajulegaver, som er guld værd for alle parter.

Elektronik bruges af alle på tværs af alder og køn. Vi er derfor altid på forkant på dette område, og lægger meget vægt på at finde nye spændende produkter. Udviklingen indenfor elektronik er jo nærmest galoperende, så vi kan garantere, at der altid vil være spritnye elektronikprodukter blandt vores store udvalg af kundejulegaver/medarbejderjulegaver. 

Hos Grevegaver har vi også fokus på design, og det bærer vores nye shop præg af. Der er mange lækre designprodukter fra forskellige danske og udenlandske mærkevareproducenter at vælge imellem.

Hos Grevegaver lægger vi stor vægt på miljøet, hvorfor vi hele tiden udvider vores produktportefølje med nye grønne produkter. Så har du en grøn profil, som også skal skinne igennem på jeres julegaver, så kan vi helt sikkert hjælpe dig her. Vi har mange produkter i denne kategori, som endnu ikke ligger på shoppen. Så kontakt os endelig, hvis der ønskes et større udvalg i denne kategori. 

Vi har valgt at opdele vores julegaver i prisgrupper, i vores ”vælg selv shop”, så det bliver lettere at få budgettet til at gå op.

Beslutter man sig for at give ”vælg selv julegaver”, så forsvinder overraskelsesmomentet ved det at give en gave. Til gengæld er der næsten garanti for, at de valgte personalejulegaver/ medarbejderjulegaver skaber glæde og tilfredshed.

Julegaver er kommet for at blive. Vi gør, hvad vi kan for, at I kan få en fest ud af traditionen, ved at finde de helt rigtige gaver til jeres medarbejdere/kunder.

Vi har firmajulegaver i flere forskellige prisklasser, her på ”vælg selv shoppen”. Gå derfor på opdagelse i de forskellige prisklasser. Måske er den perfekte gave en smule billigere end jeres budget og der bliver plads til ”Det lille ekstra”. 

For at opnå det optimale udvalg af firmajulegaver, besøger vi hvert år forskellige messer for at finde nye produkter og trends.

Har I selv gode ideer til julegaver til vores ”vælg selv shop”, tager vi gerne imod nye forslag, som kan komme flere til gode. Der er ingen, der ved alt om alle markeder, så en ny og god idé er.