+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Lommeregner med logo

Det at drive en virksomhed kræver selvfølgelig, at der er styr på tallene, så der ikke kommer røde tal på bundlinjen. Men det er ikke kun ved økonomien, at der skal regnes rigtigt, for både generelt kontorarbejde og fysisk udendørs arbejde kræver ofte, at der skal regnes på tingene. Men det er jo næsten umenneskeligt at forlange, at de ansatte i en virksomhed alle er matematikgenier. En god firmagave, som formentlig vil falde i god jord hos alle dine medarbejdere, er derfor en lommeregner med tryk. Det kan næsten betegnes som værende en selvfølge, at alle arbejdspladser har mindst en lommeregner. Men hvorfor deles om en, når hver enkelt medarbejder kan få deres egen lommeregner, som de altid har til rådighed?

Lommeregner med tryk som reklame

Dit logo er dit brand, og det er derfor vigtigt, at du får udbredt din virksomheds logo, så du kan øge virksomhedens kendskabsgrad. Du reklamerer formentlig allerede for din virksomhed på en eller flere måder, men med en lommeregner med tryk kan du reklamere yderligere dog på en mere indirekte måde, som samtidig kommer dine medarbejdere til gavn. Hvis deres lommeregner står derhjemme, vil den formentlig blive lagt mærke til af familie og venner, hvorved de opnår større kendskab til virksomheden.

En udvidelse af den klassiske lommeregner

Det er langt fra alle personer, der er lige glade for tal. Du kan dog være med til at gøre det lidt sjovere at arbejde med tal, hvis du giver dine medarbejdere en lommeregner med tryk, som skiller sig ud fra den klassiske og til tider kedelige lommeregner. Hos Grevegaver har vi lommeregnere i flere forskellige farver og designs, der skal ses som et nyt twist på lommeregnere. Hvis du leder efter en sjov lommeregner som firmagave, så bør det være muligt at finde en, dine medarbejdere vil elske.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side