+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Krus med logo

Det moderne menneske lever som regel en travl hverdag med både arbejde, bolig og familie. Det er derfor klart, at de fleste har brug for en god kop kaffe i nye og næ for at holde energien i top. Kaffen er en af de små glæder, de fleste finder i løbet af en arbejdsdag, og derfor skal den naturligvis nydes i fulde drag. Her spiller kruset en stor rolle for oplevelsen, fordi kaffen altid smager lidt bedre, når den drikkes i et lækkert krus. Derfor er et krus med firmatryk en oplagt idé til en reklamegave til både nuværende og fremtidige kunder.

Hos Grevegaver tilbyder vi lækre krus af god kvalitet, som dine kunder uden tvivl vil sætte pris på, hvad end der skal drikkes kaffe, te eller noget helt andet fra det.

Krus med firmatryk som reklamegave

Et krus er en rigtig god gaveidé, hvis du vil udvide din kundebase og skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. Der er flere grunde til at særligt et krus kan være med til at sætte gang i noget omtale omkring dit firma.

-          Det er en betænksom gave, som de fleste kan bruge

-          Det er en gave, som ofte bruges, hvilket skaber bedre reklame

-          Det skaber stor værdi for kunden

Der er altså mange gode grunde til, at du bør overveje at investere i nogle krus som reklamegaver til dine kunder.

En bæredygtig reklamegave

En af de helt store fordele ved vores udvalg af krus med firmatryk er, at de er bæredygtige. Dette betyder rigtig meget, fordi du gennem din virksomhed kan være med til at gøre en forskel og hjælpe den planet, vi lever på. Du kan derved både være sikker på, at du skaber stor glæde hos modtageren af gaven, gør miljøet en tjeneste og spreder opmærksomhed omkring dit firma.