+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Julekalendere med logo

Julekalender med logo/tryk:

Julekalender med logo til dine kunder og medarbejdere er en fantastisk måde at skabe synlighed omkring din virksomhed i hele december måned. Du finder her den perfekte julekalender, der passer præcis til dine kunder og til dit budget.

Julekalenderen med dit logo og budskab på vil stå på din kunde/medarbejders skrivebord og skabe glæde i en hel måned. Den vil være genstand for såvel stor glæde som misundelse blandt kollegerne. Find et flot foto af din virksomhed, dit produkt eller af alle dine kolleger og lav jeres helt egen og unikke julekalender. Det kan også være et statement, der udtrykker netop det budskab, som du vil have frem.

Julekander med logo findes i mange forskellige variationer mht. størrelse, pris, kvalitet og indhold.

X-small julekalender med logo i størrelsen 14x12,5 cm indeholdende chokokugler til kr. 13,24 til stor julekalender med hjemmelavet luksus chokolade fra Sv. Michelsen og Kathrine Andersen eller med Lakrids fra Bülow.

At blive husket og påskønnet er en følelse alle mennesker holder af og, som vi alle har brug for.  Hjælp dine kunder og medarbejdere med at komme i den rigtige julestemning og giv dem energi til at give den en ekstra skalle i julemåneden. Det kan være svært at finde den rigtige julegave, der passer til alle, men en chokolade- eller lakridsjulekalender går man aldrig fejl af.

Hvis du ikke finder lige netop den julekalender, du søger, så giv os et kald på telefon 86260083 eller skriv en mail til Lise Greve lg@greve-aps.dk og få hjælp og vejledning fra os. Der findes mange flere muligheder end dem vi har her i shoppen. Vi hjælper dig gerne med at få lige nøjagtig den, du har brug for.

Kom i gang i god tid, så vi har tid til at kæle for detaljerne. Leveringstiden vil være på mellem 2-4 uger alt efter, hvilken model du vælger.

1 til 15 af 19

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 15 af 19

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2