Påskegaver

Påskegaver:

Func har i år lavet et helt fantastisk sortiment med de lækreste påskeæg i mange forskellige flotte indpakninger. Det spænder lige fra påskebox med pralinéæg i en sart grøn farve, der matcher æggene rigtig godt til påskeæg leveret i smukke ttinmetal- eller porcelænsæg. Klik ind og se de flotte billeder. De har også sammensat deres påskeæg med mærkevare skåle fra Holmegaard.

Hos PR Chokolade smager påsken af marcipan. Her lægges der vægt på gode råvarer og Danmarks absolut bedste marcipan.

Skal påsken derimod smage af lakrids, så kig forbi Lakrids by Bülow og bliv inspireret.

Ønsker du hellere en bid af Historie, da besøg Kathrine Andersen’s traditionsrige håndlavede kvalitetschokolader her.

Sv. Michelsen’s håndlavede chokolade bygger på traditioner og opskrifter fra fabrikkens start i 1933 og har fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Summerbird er et bevidst valg om økologi. Summerbird garanterer ”Only nature’s ingredients” I alle produkter. Chokoladen er frigjort fra E-numre og kunstige aromaer. Samtidig er det deres vision, at Summerbird chokolade skal befinde sig blandt gastronomiske sværvægtere som champagne, østers og Périgord-trøfler.

Bon Coca har i år lavet nogle fantastisk flotte metalæg, der er printet i 15 forskellige træsorter fyldt med forskelligt indhold – alt fra børneslik til de lækreste marcipan- og chokoladeæg.

Her er påskeæg i alle prisklasser til enhver lejlighed. Har du ønsker, du ikke lige finder opfyldt her i webshoppen, så giv os et kald på 86 26 00 83 – eller skriv til info@greve-aps.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker og krav. Vi kommer også gerne på besøg hos dig – God Påske.

 

Påskegaver til medarbejdere

Dansk Design Påskegaver: Hvis påskegaven ikke skal være spiseligt, men gerne skulle vare længere.

Flere danske designere har skabt nogle påskerelaterede designklassikere, der kan sprede påskehygge i hjemmet. Kay Bojesen’s kanin, sangfugle eller spurve på pind, kunne være et godt bud – eller de små søde Mama, Papa og Baby Sparrows fra Novoform. Smukke vaser fra Lyngby Porcelæn til påskeliljer er også en populær påskegave.

Påsken er en højtid med mange traditioner, hvor vi blandt andet laver gæk med hinanden og deler påskeæg ud. Påsken er derfor også en god lejlighed til at vise taknemmelighed overfor de mennesker, medarbejdere og kunder, der hjælper os i hverdagen. Her er påskegaver den oplagte mulighed. Grevegaver har mere end 100 påskegaver, i forskellige prisklasser, at vælge imellem.

Har du ønsker, du ikke lige finder opfyldt her i webshoppen, så giv os et kald på 86 26 00 83 – eller skriv til info@greve-aps.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker og krav. Vi kommer også gerne på besøg hos dig – God Påske.