+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Summerbird - Et bevidst valg om økologi

Summerbird sætter en ære i at producere chokolade af høj kvalitet - og i at gøre det på en ansvarlig måde med respekt for natur og mennesker. Derfor har alle deres produkter været økologiske siden 2014.

Summerbird garanterer ”Only nature’s ingredients” I alle produkter. Chokoladen er frigjort fra E-numre og kunstige aromaer. Samtidig er det deres vision, at Summerbird chokolade skal befinde sig blandt gastronomiske sværvægtere som champagne, østers og Périgord-trøfler.

Årets Silver Egg har for 18. gang fået tildelt et nyt mønster, som i år har navnet ”Oceans” efter bølgernes brusen. Indholdet i ægget byder på prikkede, stribede og forskellig farvede vaktelæg fyldt med nougat, mynte og amber – tilsmagt med et lille grant salt fra Danmarks nordligste ø, Læsø.

Der er ingen produkter, der matcher dette valg.

Påskegaver til medarbejdere

Dansk Design Påskegaver: Hvis påskegaven ikke skal være spiseligt, men gerne skulle vare længere.

Flere danske designere har skabt nogle påskerelaterede designklassikere, der kan sprede påskehygge i hjemmet. Kay Bojesen’s kanin, sangfugle eller spurve på pind, kunne være et godt bud – eller de små søde Mama, Papa og Baby Sparrows fra Novoform. Smukke vaser fra Lyngby Porcelæn til påskeliljer er også en populær påskegave.

Påsken er en højtid med mange traditioner, hvor vi blandt andet laver gæk med hinanden og deler påskeæg ud. Påsken er derfor også en god lejlighed til at vise taknemmelighed overfor de mennesker, medarbejdere og kunder, der hjælper os i hverdagen. Her er påskegaver den oplagte mulighed. Grevegaver har mere end 100 påskegaver, i forskellige prisklasser, at vælge imellem.

Har du ønsker, du ikke lige finder opfyldt her i webshoppen, så giv os et kald på 86 26 00 83 – eller skriv til info@greve-aps.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker og krav. Vi kommer også gerne på besøg hos dig – God Påske.