+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

LAKRIDS by Bülow

Bülow Lakrids: Skal påsken smage af lakrids, er lakrids af Johan Bülow det sikre valg. Kvaliteten er helt i top – og her lægges der vægt på indhold og design. Bliv husket for noget godt med en påskegave fra Bülow Lakrids. Grevegaver har mere end 100 påskegaver, i forskellige prisklasser, at vælge imellem.  Prøv f.eks.: lakrids Easter, lakrids gaveæske eller lakrids EGG.

Der er ingen produkter, der matcher dette valg.

Påskegaver til medarbejdere

Dansk Design Påskegaver: Hvis påskegaven ikke skal være spiseligt, men gerne skulle vare længere.

Flere danske designere har skabt nogle påskerelaterede designklassikere, der kan sprede påskehygge i hjemmet. Kay Bojesen’s kanin, sangfugle eller spurve på pind, kunne være et godt bud – eller de små søde Mama, Papa og Baby Sparrows fra Novoform. Smukke vaser fra Lyngby Porcelæn til påskeliljer er også en populær påskegave.

Påsken er en højtid med mange traditioner, hvor vi blandt andet laver gæk med hinanden og deler påskeæg ud. Påsken er derfor også en god lejlighed til at vise taknemmelighed overfor de mennesker, medarbejdere og kunder, der hjælper os i hverdagen. Her er påskegaver den oplagte mulighed. Grevegaver har mere end 100 påskegaver, i forskellige prisklasser, at vælge imellem.

Har du ønsker, du ikke lige finder opfyldt her i webshoppen, så giv os et kald på 86 26 00 83 – eller skriv til info@greve-aps.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker og krav. Vi kommer også gerne på besøg hos dig – God Påske.