+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Kathrine Andersen Chokolade

Kathrine Andersen Chokolade:

En bid af Historie

Skal påsken smage af chokolade, kommer man ikke uden om Kathrine Andersen’s traditionsrige håndlavede højkvalitets chokolade, der har sine rødder helt tilbage fra 1898.

Kathrine Andersen Chokolade er et resultat af håndværk. Hvert enkelt stykke er manuelt formet, udrullet, fyldt og dekoreret. Som håndpustede glas har hvert stykke sin egen historie og sine egne charmerende særheder. Prøv f.eks. de lækre marcipanæg eller dessertæg fra Kathrine Andersen Chokolade.

Der er ingen produkter, der matcher dette valg.

Påskegaver til medarbejdere

Dansk Design Påskegaver: Hvis påskegaven ikke skal være spiseligt, men gerne skulle vare længere.

Flere danske designere har skabt nogle påskerelaterede designklassikere, der kan sprede påskehygge i hjemmet. Kay Bojesen’s kanin, sangfugle eller spurve på pind, kunne være et godt bud – eller de små søde Mama, Papa og Baby Sparrows fra Novoform. Smukke vaser fra Lyngby Porcelæn til påskeliljer er også en populær påskegave.

Påsken er en højtid med mange traditioner, hvor vi blandt andet laver gæk med hinanden og deler påskeæg ud. Påsken er derfor også en god lejlighed til at vise taknemmelighed overfor de mennesker, medarbejdere og kunder, der hjælper os i hverdagen. Her er påskegaver den oplagte mulighed. Grevegaver har mere end 100 påskegaver, i forskellige prisklasser, at vælge imellem.

Har du ønsker, du ikke lige finder opfyldt her i webshoppen, så giv os et kald på 86 26 00 83 – eller skriv til info@greve-aps.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker og krav. Vi kommer også gerne på besøg hos dig – God Påske.