+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Func

Func har i år lavet et helt fantastisk sortiment med de lækreste påskeæg i mange forskellige flotte indpakninger. Det spænder lige fra påskeæg leveret i smukke tin, metal- eller porcelænsæg. Klik ind og se de flotte billeder.

Endelig har de lavet de nostalgiske Apotekerglas, hvor det er muligt at få dit eget logo påsat på en smagfuld måde. Apotekerglassene fås i forskellige størrelser fyldt med de fineste påskeæg i flere smagsvarianter.

Gaveæsker med påskeæg i mange variationer med og uden rude er også en mulighed. Gaveæskerne findes i mange størrelser indeholdende påskeæg fra 80g til 480g. Gå på opdagelse i vores store Påskesortiment og bliv inspireret og fristet. Forkæl dine medarbejdere og kunder med en lille ekstra overraskelse, de ikke forventer.

Der er ingen produkter, der matcher dette valg.

Påskegaver til medarbejdere

Dansk Design Påskegaver: Hvis påskegaven ikke skal være spiseligt, men gerne skulle vare længere.

Flere danske designere har skabt nogle påskerelaterede designklassikere, der kan sprede påskehygge i hjemmet. Kay Bojesen’s kanin, sangfugle eller spurve på pind, kunne være et godt bud – eller de små søde Mama, Papa og Baby Sparrows fra Novoform. Smukke vaser fra Lyngby Porcelæn til påskeliljer er også en populær påskegave.

Påsken er en højtid med mange traditioner, hvor vi blandt andet laver gæk med hinanden og deler påskeæg ud. Påsken er derfor også en god lejlighed til at vise taknemmelighed overfor de mennesker, medarbejdere og kunder, der hjælper os i hverdagen. Her er påskegaver den oplagte mulighed. Grevegaver har mere end 100 påskegaver, i forskellige prisklasser, at vælge imellem.

Har du ønsker, du ikke lige finder opfyldt her i webshoppen, så giv os et kald på 86 26 00 83 – eller skriv til info@greve-aps.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker og krav. Vi kommer også gerne på besøg hos dig – God Påske.