+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Bon Coca

Bon Coca har efterhånden samlet en lang række af gode konfekture og lækre specialiteter under deres tag.

Blåvand Bolcher A/S og Coca Luxury Chocolate A/S fusionerede i 2014. Herfra har de udviklet deres egne lækre varianter indenfor slikkepinde, chokoladedrageret lakrids og bolsjer, der pirrer de fleste smagsløg.

Bon Coca’s egenproduktion har opnået den højeste fødevaregodkendelse i EU. De bruger  også de ypperste aromaer i deres bolche-produktion. 

Bon Coca har et bredt sortiment indenfor reklamekonfekture og logochokolade, hvor der er rig mulighed for at brande din virksomhed gennem de skønneste lækkerier. 


Der er ingen produkter, der matcher dette valg.

Påskegaver til medarbejdere

Dansk Design Påskegaver: Hvis påskegaven ikke skal være spiseligt, men gerne skulle vare længere.

Flere danske designere har skabt nogle påskerelaterede designklassikere, der kan sprede påskehygge i hjemmet. Kay Bojesen’s kanin, sangfugle eller spurve på pind, kunne være et godt bud – eller de små søde Mama, Papa og Baby Sparrows fra Novoform. Smukke vaser fra Lyngby Porcelæn til påskeliljer er også en populær påskegave.

Påsken er en højtid med mange traditioner, hvor vi blandt andet laver gæk med hinanden og deler påskeæg ud. Påsken er derfor også en god lejlighed til at vise taknemmelighed overfor de mennesker, medarbejdere og kunder, der hjælper os i hverdagen. Her er påskegaver den oplagte mulighed. Grevegaver har mere end 100 påskegaver, i forskellige prisklasser, at vælge imellem.

Har du ønsker, du ikke lige finder opfyldt her i webshoppen, så giv os et kald på 86 26 00 83 – eller skriv til info@greve-aps.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker og krav. Vi kommer også gerne på besøg hos dig – God Påske.