+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Giving is living
Vi gør en forskel for dig og dit brandGrevegaver.dk er ejet og drevet af Lise Greve. 

Leverandør af reklamegaver og profilbeklædning med stærke rødder i branchen.

"Det er vores personlige engagement, der gør en forskel. Vi er et kompetent team, der lægger stor vægt på personlige relationer, derfor oplever du altid at være 'kendt'. Du er kunde af huset og uanset, hvem du taler med, får du den bedste og mest professionelle service  - fordi vi kender dig og ved, hvad vi snakker om".

Gennem dynamiske erhvervsnetværk og internationale kontakter er vi konstant på forkant med specialopgaver og ønsker. Og vi påstår friskt, at alle opgaver kan løses – vi vil i hvert fald gøre vores til, at det lykkes.

Nytænkning er en fast del af vores koncept. Idéen og produktet skal være 100 % i orden, og det tager vi selvfølgelig det fulde ansvar for. Men vi lover også, at du altid får noget, der er helt specielt til dig. Noget, som afspejler det særlige i din virksomhed.

Vi har hjulpet mange virksomheder med at skille sig ud fra mængden, med at vise, hvor meget de værdsætter deres medarbejdere eller med at sætte fokus på et nyt forretningsområde. Vi vil også gerne hjælpe dig og din virksomhed.

Når du er grøn, er vi det også

Er din virksomhedsprofil båret af bæredygtighed, har du fokus på at passe på miljøet, eller er du helt grøn, så er vi det naturligvis også.

Læs mere om certifikater og termer her

 

Lise Greve
Indehaver