+45 86 26 00 83    

GRATIS FRAGT OVER KR. 2500,-

Logoslik - Slik med logo og tryk

Slik med logo:

Mintpastiller, pastilæsker, slikposer, trekantposer, vingummi, tyggegummi, chokolade og bolsjer med logo.

Vi danskere er de næststørste slikspisere i verden kun overgået af finnerne. At uddele slik med dit logo på, vil derfor ofte falde i god jord hos danskerne. Undersøgelser har vist, at vi i Skandinavien foretrækker den lidt salte smag, hvorfor noget med lakridssmag i Skandinavien, vil være et godt valg.

Skal du dele slik ud uden for Skandinavien, skal du nok vælge alt andet end lakrids, da man her foretrækker det søde eller det sure. Du kan f.eks. også vælge at bestille 50 kg bolsjer fordelt på to smagsvarianter, så man tilfredsstiller de fleste.

Hvis du ønsker, at folk skal have noget med hjem fra messen, eventen eller receptionen, er mintpastiller, pastilæsker og tyggegummi med logo et godt bud, de varer som regel lidt længere. Her er der også plads til et budskab udover dit logo.

Logoslik/slik med logo/tryk kan bruges ved mange forskellige lejligheder som messer, sportsarrangementer, politiske møder, events, receptioner, kundegaver, julegaver og til interne møder.
Slik med logo kan være mange ting. Det kan være til den søde tand i form af chokolade, bolsjer, karameller, vingummi, pastiller eller kager. Det kan også være salte snacks til øl og vin som peanuts, chips og lignende. Endeligt kan det være energibarer og andet sundt snack, hvis det er sundhed og energi, der skal signaleres.
Til sidst men ikke mindst er tyggegummi en super og lidt mere længerevarende form for slik. Her beholder man pakken i lommen eller tasken i lidt længere tid.
Når man vælger pastiller eller bolsjer i små dåser med logo, er varigheden endnu længere, da mange efterfølgende bruger dåsen med dit logo til pilleæske.
Det meste af det logoslik/slik med logo eller tryk, der er på markedet findes også i en sukkerfri og i en vegansk udgave. Hvis I ikke lige kan se det her på webshoppen, så kontakt os og spørg.
Hvis det findes, så kan vi som regel levere det med dit logo/tryk.
Slik med dit logo/logoslik bringer altid glæde hos modtageren.
Har I ikke selv en grafiker til at lave layout, hjælper vi også gerne med det uden beregning.