– Beskyt dig selv og din virksomhed med et webcam Cover og et RFID-anti skimming kort.

 

På nettet:

Webcam Hacking er blevet et stigende problem i vores samfund, og vi har kun set toppen af isbjerget.

Et Webcam Cover hjælper dig til at føle dig tryg på nettet. Med et Webcam Cover er der ingen, der kan kigge med, når du surfer på nettet, lytter til musik i badet fra din PC/tablet/mobil telefon eller din teenage-datter sidder alene på værelset. Det vil også beskytte dig imod, at nogen aflurer dine kortoplysninger, når du handler på nettet eller betaler regninger for dig selv privat eller i firmaregi.

Det giver god mening at bruge sikkerhedsudstyr som Webcam Covers for alle, der færdes på nettet. Alle mennesker, næsten uden undtagelse, bruger internettet og er i farezonen for at blive overvåget såvel digitalt som visuelt.

FBI-chef James Comey udtaler følgende: Du forlader ikke dit hjem uden at låse din hoveddør.

Se hele artiklen her: https://www.berlingske.dk/videnskab/eksperter-derfor-skal-du-tildaekke-dit-webcam

Ikke hvis det sker – men når det sker!

Med internettets tilstedeværelse er nye trusler dukket op, som vi alle er nødt til at forholde os til. Det er ikke et spørgsmål om, hvis det sker, men når det sker. Vi vil alle på et eller andet tidspunkt blive udsat for misbrug på nettet. Det er derfor meget vigtigt, at der sker en holdningsændring til, hvordan vi opfører os og bruger nettet. Vi skal alle tage ansvar og gøre, hvad vi kan for at forebygge de trusler, der er. Når vi bevæger os rundt på nettet såvel privat som på arbejdspladsen.

Webcam Hacking er en virkelig trussel. Der går ikke en dag, hvor man ikke hører om Cyber kriminalitet i en eller anden form. Alle burde dække deres kamera med et Webcam Cover.

En Webcam Hacker kan overtage dit kamera og din mikrofon på din computer, tablet eller mobiltelefon så let som ingenting. Såvel FBI som Facebook stifteren Mark Suckerberg dækker deres kamera til med tape, når de ikke bruger det. Man behøver ikke være en kendt person for at blive udsat for Webcam Hacking, det kan ske for alle.

Derfor skal du og dine nærmeste også tildække jeres kamera på både computer, tablet og mobiltelefon, når de ikke er i brug.

Hvis du forærer dine kunder et Webcam Cover med dit logo, vil du være i deres bevidsthed, hver gang de bruger deres computer, tablet eller mobiltelefon. Du får næppe bedre mulighed for at være ”top of mind” i dine kunders bevidsthed end, når dit logo er eksponeret på deres computer, tablet eller mobiltelefon. Kontakt os for yderligere information vedrørende Webcam Cover med logotryk.

https://www.grevegaver.dk/elektronik/teknologi/webcam-blokering/

 

Digitalt Tyveri – På gaden

De nye kontaktløse Dankort gør dig sårbar, og der er større risiko for, at du blive udsat for tyveri, uden du opdager det.

Beskyt dine kreditkort med RFID anti-skimming kort.

RFID skimming er en voksende form for digital tyveri.

Hvis du vil sikre dig imod elektronisk lommetyveri, skal du sikre dine kreditkort. Der findes mange forskellige måder at gøre det på. RFID anti skimming kort, RFID kortholdere eller RFID punge, der beskytter dine kreditkort for elektronisk tyveri.

Et RFID anti skimming kort er designet til at blokere RFID fra elektronisk lommetyveri.

Når en kriminel forsøger at skanne dit kort, vil dit RFID kort skabe et elektronisk felt, der gør det umuligt at kopiere dine kreditkort.

Det samme gør sig gældende for beskyttelse af ID-kort.

RFID står for Radio frequency identification Technology, der gør det muligt at transmittere data uden nogen form for kontakt. Dine kreditkort, ID-kort og andre former for adgangskort kan blive aflæst og kopieret uden din viden.

https://www.grevegaver.dk/elektronik/teknologi/rfid-blocker/

Lise Greve